Edward Michael Grylls ook wel bekend als Bear Grylls is een survival avonturier die bij de meesten bekend is vanwege zijn shows op Discovery Channel. Maar heeft deze overlevingsexpert gehandeld in de virale cryptocurrency?

De beroemde avonturier, schrijver en TV presentator die alles kan overleven. Edward Michael Grylls ook bekend als Bear Grylls is een survival avonturier die bij de meesten bekend is door zijn shows op Discovery Channel. Maar heeft deze overlevingsexpert gehandeld in de virale cryptocurrency? Er doen geruchten de ronde in de online wereld dat hij Bitcoin heeft verhandeld. Zijn ze waar? Wij hopen in dit artikel de waarheid boven water te krijgen.

Wie is Bear Grylls?

Edward Michael Grylls ook bekend als Bear Grylls is een door de SAS getrainde overlevingsexpert. Hij maakte deel uit van het Territorial Army met 21 SAS als trooper getraind in veel verschillende disciplines zoals ongewapend vechten, parachutespringen, en overleven onder andere. Hij werd twee keer in Noord-Afrika gestationeerd als overlevingsinstructeur. Zijn diensttijd eindigde toen zijn parachute tijdens een sprong in Kenia niet openging en hij 3 ruggenwervels brak. Daarna gebruikte hij zijn overlevingstechnieken om een reiziger, avonturier, schrijver en televisiepersoonlijkheid te worden.

Bear Grylls heeft in zijn leven veel grote avonturen beleefd, zoals de beklimming van de Mount Everest in 1998, de oversteek van de Noord-Atlantische Oceaan in 2003, de beklimming van toppen in Antarctica in 2008 en de langste vrije val in een indoor-ruimte in 2208. Dit zijn slechts een paar van zijn vele prestaties.

Bear Grylls is vooral bekend van zijn shows op Discovery Channel, waarin hij op gastvrije plaatsen wordt gedropt en moet zien te overleven met beperkte voorraden. Zijn shows worden geprezen om hun amusements- en educatieve waarde.

Wat is Bear Grylls Netto Waarde?

Bear Grylls heeft een aanzienlijke hoeveelheid geld verdiend gedurende zijn carrière. Dit komt door zijn vele televisieseries en optredens, zijn boeken, zijn motiverende sprekers en zijn zakelijke ondernemingen. Dit heeft ertoe geleid dat hij een vermogend man is met een nettowaarde van ongeveer 25 miljoen dollar. Op 43-jarige leeftijd is dit een enorme prestatie.

Waarom investeren rijken in Bitcoin?

Bitcoin heeft de afgelopen jaren bewezen een geweldige investering te zijn. Dit komt door zijn volatiliteit en liquiditeit waardoor autohandelaren en expert traders winst kunnen maken op het platform. Nu de populariteit van de cryptocurrency markt toeneemt, beschouwen steeds meer mensen het als een goede investering. Dit geldt ook voor sommige beroemdheden.

Zijn de geruchten waar? – Heeft Bear Grylls geïnvesteerd in Bitcoin?

Met zijn rijkdom en beroemdheidsstatus is het begrijpelijk dat mensen zich dat afvragen. Het is bewezen dat Bitcoin een winstgevende investering is. Maar helaas zijn deze geruchten zeker niet waar. Bear Grylls heeft op zijn website op 30 april 2020 verklaard dat hij niet investeert in cryptocurrency. Hij vermeldt hoe sommige platforms hebben geprobeerd om hem te associëren met sommige platforms om meer klanten te krijgen, dit is echter vals.

Een man als Bear Grylls is een bekende beroemdheid. Met zijn shows zoals Ultimate Survival, is hij over de hele wereld bekend om zijn persoonlijkheid en overlevingsvaardigheden. Er zijn veel kinderen die dankzij Bear Grylls een beter begrip van overleven hebben gekregen.

Helaas hebben sommige platforms geprobeerd om hem ten onrechte te associëren met hun platforms. Dit is onjuist en Bear Grylls investeert niet in Bitcoin-producten, handelt er niet in en beveelt ze ook niet aan.