I sin senaste show om „Ryssland idag“ pratade den framträdande Bitcoin-supportern och TV-värden, Max Keizer, Bitcoin och diskuterade de senaste PPP-bailouts för företag och sa att Bitcoin Trader nu kommer att stiga till 100 000 dollar per mynt och förstöra alla som kommer i vägen .

Cardano, ConsenSys, Shapeshift tar PPP-pengarna

Max Keizer påminde publiken om de senaste PPP-bailouts för USA-baserade företag, bland vilka var 75 blockchainföretag , inklusive sådana jättar som ShapeShift, IOHK USA LLC (företaget bakom Cardano), ConsenSys och Tron.

Max Keizer smälter PPP-mottagarna

Max Keizer har slagit dessa företagschefer, särskilt Joe Lubin och Erik Voorhees, och hävdar att de är av svag karaktär och nämner att han också gav en såddinvestering till ShapeShift.

Han bestraffade entreprenörerna för att ha tagit dessa lån från Fed, eftersom Cailo Twitter hävdade att de tryckta kontanterna var värdelösa när utmaningarna just började.

Som rapporterats av U.Today berömde Max Keizer principerna och integriteten för sin „fiende“ på Bitcoin-fältet – Peter Schiff, som också baserade PPP-lånen.

Anledningen till att Charles Hoskinson gav Keizer när han motiverade att IOHK tog pengarna var att hans rivaler skulle få det ändå och att han skulle behöva ta PPP-kontanter för att inte ge dem någon chans att överträffa IOHK.

Max Keizer påminde publiken om de bankrätter som bankerna fick tillbaka under krisen 2008–2009 när chefen för JP Morgan Jamie Dimon sade att Fed i princip tvingade banken att ta redningar trots att banken inte nödvändigtvis behövde det.

Situationen upprepar sig nu, sa Keizer, eftersom kända kryptoföretag tar pengar från en organisation som de i princip har kämpat mot – Fed och USA: s regering – medan de troligen inte behöver pengarna för att stödja sina lön.

Bitcoin för att nå 100 000 $, „XRP är totalt skräp“

Bitcoin kommer att stiga till 100 000 $ och förstöra altcoin-projekt 2020-2021, uttalade Keizer.

”Det kommer att gå upp till 100 000 dollar per mynt men det kommer att förstöra alla som kommer i vägen. Så alla dessa altcoin-posers och statliga subvention-välfärd bums kommer att tas fram av den sanna bitcoin. Det är på tiden…“
„ShapeShift-folk, skam dig!“
Keizer uppgav att många av dessa altcoin-företag kommer att få sina luncher ätna av Bitcoin – på denna lista nämnde Keizer också Ripples XRP (kallar det totalt skräp) och EOS.